Η εταιρεία

Προερχόμενοι από αγροτική οικογένεια στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, κατανοούμε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, γι’ αυτόν το λόγο αναζητήσαμε νέες μεθόδους καλλιέργειας οι οποίες θα ελαχιστοποιήσουν το κόστος και θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της παραγωγής, στα πλαίσια των σύγχρονων οικολογικών απαιτήσεων.

Η ενασχόλησή μας με το αντικείμενο ξεκίνησε το 2018, οι άνθρωποι της εταιρίας μας ασχολούνται με τον χειρισμό των ψεκαστικών αγροτικών Drones διαθέτοντας δίπλωμα UAV και έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερο από 400 ώρες πτήσης σε έκταση άνω των 30.000 στρεμμάτων.

Ύστερα από την πολυετή εμπειρία μας στο κομμάτι του ψεκασμού, οδηγηθήκαμε στην εμπορία των ψεκαστικών αγροτικών drones και έκτοτε παρέχουμε υπηρεσίες εμπορίας αυτών, ανταλλακτικών, service και υπηρεσίες ψεκασμού σε καλλιέργειες, φωτοβολταϊκά και θερμοκήπια.

Βασιζόμενοι στη γεωργική μας παράδοση και την τεχνογνωσία μας, έχουμε ξεκινήσει μια αποστολή να φέρουμε επανάσταση στις παραδοσιακές γεωργικές πρακτικές αξιοποιώντας τη δύναμη των αγροτικών drones.

Τα ελληνικής κατασκευής drones μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και προσφέρουν αποτελεσματική ακρίβεια ψεκασμού, σποράς και λίπανσης, παρέχοντας έτσι διευκόλυνση του παραγωγού κατά τις διαδικασίες αυτές.

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις με drones, προσαρμοσμένες στις μοναδικές απαιτήσεις κάθε αγρότη. Η ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών μας συνεργάζεται στενά με τους πελάτες, κατανοώντας τις συγκεκριμένες ανάγκες και προκλήσεις τους. Από την επιλογή και την προσαρμογή των drones μέχρι την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τη συνεχή τεχνική υποστήριξη, διασφαλίζουμε ότι οι αγρότες λαμβάνουν τα κατάλληλα εργαλεία και γνώσεις για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη των γεωργικών drones.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκλειδώσετε νέες δυνατότητες για την επιχείρησή σας! Διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον της γεωργίας!

Copyright 2022 - RDS